Voronin-odnoklassniki-copy

Vladimir Voronin vrea desființarea școlilor și introducerea unui examen unic la o specialitate generală numită odnoklassniki. Acesta este ferm convins că orice elev din Moldova va obține nota maximă pentru că rețeaua de socializare are metode de predare mult mai eficiente decât profesorii din școli.

“Elevii noștri nu sunt proști așa cum cred mulți. Poate profesorii sunt proști? Copiii află mai multe lucruri interesante de pe odnoklassniki decât din școli. Ia vedeți ce fel de metode are odnoklassniki de toți elevii au însușit perfect regulile ortografice de pe rețeaua de socializare. Toți ca unul scriu “ke fake”. Nu greșește niciunul”, subliniază supărat Vladimir Voronin.

Liderul comuniștilor din Moldova crede că odnoklassniki este viitorul învățământului din Republica Moldova. “Am avea numai eminenți. Cu atâta plăcere ar veni elevii să susțină examenele. Toți ar fi fericiți. Electoratul visurilor mele. Și nu suntem departe de a pune în practică această idee”, zâmbește ștrengărește fostul președinte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Voronin-odnoklassniki-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Voronin-odnoklassniki-copy-150x150.jpgadminSocial
Vladimir Voronin vrea desființarea școlilor și introducerea unui examen unic la o specialitate generală numită odnoklassniki. Acesta este ferm convins că orice elev din Moldova va obține nota maximă pentru că rețeaua de socializare are metode de predare mult mai eficiente decât profesorii din școli. 'Elevii noștri nu sunt proști...

Comentează