Mausoleul-Voronin-copy-300x225

A murit Vladimir Voronin. Vestea a căzut ca un trăsnet în această dimineață în Partidul Comunist. Puținii deputații câți au mai rămas în PCRM au început să plângă la icoana lui Lenin. Din primele informații, Vladimir Voronin a murit după un atac de nesimțire, boală de care suferea în văzul tuturor moldovenilor.

”Corpul era demult neînsuflețit. Voronin era neînsuflețit chiar și atunci când era în viață. Așa că după moarte a rămas la fel. Nu s-a schimbat. Am decis să-l punem în mauzoleul său din PMAN. O să fie o copie după celebrul mauzoleu de la Moscova. Toată lumea va putea să vină aici și să se uite la el, să se închine, să-i pupe mâna. Din fericire nu trebuie să-l îmbălsămăm ca pe Lenin. La cât a băut în viața lui, este gata îmbălsămat”, a declarat Iurie Roșca, prietenul lui Vladimir Voronin.

Specialiștii susțin că nesimțirea cronică de care suferea fostul președinte i-a fost fatală. Boala i-a atacat inima, creierul și l-a omorât de tot. Cu lacrimi în ochi, puținii deputați comuniști rămași în PCRM au întrebat cui îi lasă Vladimir Voronin după ce a plecat din Moldova în comunism? Din fericire pentru ei, Vlad Plahotniuc a publicat la Publika un testament oficial care arată că moștenește deputații și Partidul Comunist după moartea lui Vladimir Voronin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mausoleul-Voronin-copy-300x225.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mausoleul-Voronin-copy-300x225-300x225.jpgadminPolitic
A murit Vladimir Voronin. Vestea a căzut ca un trăsnet în această dimineață în Partidul Comunist. Puținii deputații câți au mai rămas în PCRM au început să plângă la icoana lui Lenin. Din primele informații, Vladimir Voronin a murit după un atac de nesimțire, boală de care suferea în văzul tuturor...

Comentează