Pentru că se simțea singur și nu mai știa cu ce să-și ocupe timpul, Vladimir Voronin a acceptat să intre în PD. Bătrânul comunist a semnat astăzi cererea de aderare, așa că în Partidul Comuniștilor nu a rămas decât bustul lui Vladimir Ilici Lenin.

”Ce să fac? Nu aveam de ales. Oricum rămăsesem ultimul om din Partidul Comuniștilor. Și știți că bătrânii nu trebuie lăsați singuri. Nu e frumos din partea foștilor mei subordonați că m-au abandonat. Acum că am intrat în PD, o să am și eu cui să spun șutci și o să am cu cine să mă pricalesc. Îmi este dor de timpurile când făceam șutci pe seama lui Dva Metra Bulbuca. O să-i propun lui Plaha să redenumească partidul în PDCLSM, adică Partidul Democrat Comunist Liberal Socialist din Moldova, doar din acest partid fac parte toți deputații din Parlament”, a declarat extrem de emoționant Vladimir Voronin.

Și Liuda Ghimpu a anunțat că vrea să intre în PD, dar vrea să o trimită mai întâi pe Alina.

Vlad Plahotniuc este încântat de alegerea lui Voronin și a promis că-i va construi un mauzoleu ca a lui Lenin în centrul Chișinăului, dar să moară mai repede.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că se simțea singur și nu mai știa cu ce să-și ocupe timpul, Vladimir Voronin a acceptat să intre în PD. Bătrânul comunist a semnat astăzi cererea de aderare, așa că în Partidul Comuniștilor nu a rămas decât bustul lui Vladimir Ilici Lenin. ”Ce să fac? Nu aveam de...

Comentează