Dodon Putin Greceanai harta

Președintele Rusiei este foc și pară pe angajatul său, Igor Dodon. Vladimir Putin susține că a fost șocat când a văzut pe Facebook că socialistul s-a dus în Uniunea Europeană în concediu. Asta deși Igor Dodon i-a jurat în genunchi credință veșnică și că nu-i place deloc Europa.

”In primul rând este o trădare că are facebook. I-am spus să-și facă un cont pe ondoklassniki și unul pe vkontakte. Dar boul dracului m-a sfidat. Când l-am angajat, prin contract am scris negru pe alb, nu are voie să se ducă în Europa decât cu acordul meu. El s-a dus fără să mă anunțe să se odihnească. De ce nu a venit în Siberia, unde avem locuri așa de frumoase. Este aici un lagăr de concentrare de mai mare frumusețea. Eu îl finanțez, iar el cheltuiește banii în Cehia. Nu-i mai dau nimic prezervativului trădător”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info președintele Rusiei.

Pe de altă parte, surse din cadrul Kremlinului au anunțat că vacanța în Cehia i-a fost fatală lui Igor Dodon. Acesta va fi alungat din partidul Socialiștilor, iar în locul său, la putere, va veni cea mai flămândă socialistă, Marina Rădvan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dodon-Putin-Greceanai-harta-e1439800419273.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dodon-Putin-Greceanai-harta-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Rusiei este foc și pară pe angajatul său, Igor Dodon. Vladimir Putin susține că a fost șocat când a văzut pe Facebook că socialistul s-a dus în Uniunea Europeană în concediu. Asta deși Igor Dodon i-a jurat în genunchi credință veșnică și că nu-i place deloc Europa. ”In primul...

Comentează