Dodon Putin Greceanai harta

Președintele Rusiei este foc și pară pe angajatul său, Igor Dodon. Vladimir Putin susține că a fost șocat când a văzut pe Facebook că socialistul s-a dus în Uniunea Europeană în concediu. Asta deși Igor Dodon i-a jurat în genunchi credință veșnică și că nu-i place deloc Europa.

”In primul rând este o trădare că are facebook. I-am spus să-și facă un cont pe ondoklassniki și unul pe vkontakte. Dar boul dracului m-a sfidat. Când l-am angajat, prin contract am scris negru pe alb, nu are voie să se ducă în Europa decât cu acordul meu. El s-a dus fără să mă anunțe să se odihnească. De ce nu a venit în Siberia, unde avem locuri așa de frumoase. Este aici un lagăr de concentrare de mai mare frumusețea. Eu îl finanțez, iar el cheltuiește banii în Cehia. Nu-i mai dau nimic prezervativului trădător”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info președintele Rusiei.

Pe de altă parte, surse din cadrul Kremlinului au anunțat că vacanța în Cehia i-a fost fatală lui Igor Dodon. Acesta va fi alungat din partidul Socialiștilor, iar în locul său, la putere, va veni cea mai flămândă socialistă, Marina Rădvan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dodon-Putin-Greceanai-harta-e1439800419273.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dodon-Putin-Greceanai-harta-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Rusiei este foc și pară pe angajatul său, Igor Dodon. Vladimir Putin susține că a fost șocat când a văzut pe Facebook că socialistul s-a dus în Uniunea Europeană în concediu. Asta deși Igor Dodon i-a jurat în genunchi credință veșnică și că nu-i place deloc Europa. ”In primul...

Comentează