Iaca că Mihai Ghimpu, numit în popor și Liudmila Feodorovna, a avut dreptate. Mâna Moscovei se face vinovată de ninsorile abundente care s-au năpustit asupra Moldovei ca un oligarh asupra miliardului. Vladimir Putin recunoaște că a activat bomba meteorologică care a adus o grămadă de zăpadă peste țara noastră. Se pare că nu este prima dată când Rusia ne trimite ploi, vânturi și ninsori.

”Nu vă supărați, dragi moldoveni. Am acționat din greșeală o bombă meteorologică pe care voiam să o trimit spre Gayropa. Voi erați în cale și v-a nins oleacă. Dar nu-i nimic. Am vorbit cu Dadaneașa și o să vă dăm voie să vindeți o lună, două niște vin la Maskva. Până atunci, vă rog să vă treacă supărarea, că dacă nu mai greșeasc o dată. Ce ziceți de o ninsoare în iulie?”, a întrebat retoric Vladimir Putin în timp ce-și cerea scuze.

Dar nu este singura bombă secretă pe care Putin o folosește împotriva Moldovei. Acesta a anunțat că are o bombă asfaltică. Când o acționează pe toate drumurile din Chișinău apar gropi, majoritatea au forma României Mari.

O altă bombă secretă este bombutca. Această bombă ne aduce pe capetele noastre butci de tot felul. Încă o bombă secretă este bomba cu var. În fiecare primăvară această bombă explodează pe toate bordurile din Chișinău.

Dar cea mai periculoasă bombă este bomba neuronală. Această bombă explodează în fiecare zi, astfel că îi dodonește pe foarte mulți moldoveni. Astfel că acești moldoveni afectați de bomba neuronală dodonizată au mari probleme de orientare geopolitică, vorbesc rău limba maternă și beau vodcă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Putin-Igor-Dodon-Ninsoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Putin-Igor-Dodon-Ninsoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Iaca că Mihai Ghimpu, numit în popor și Liudmila Feodorovna, a avut dreptate. Mâna Moscovei se face vinovată de ninsorile abundente care s-au năpustit asupra Moldovei ca un oligarh asupra miliardului. Vladimir Putin recunoaște că a activat bomba meteorologică care a adus o grămadă de zăpadă peste țara noastră....

Comentează