Timofti citeste de pe foaie copy
Ultimul discurs citit de pe foaie de Nicolae Timofti înrăutățește relațiile între Republica Moldova și Rusia. Președintele rus îl acuză pe cel moldovean că i-a plagiat discursul. Vladimir Putin susține că acesta a fost furat de hackerii moldoveni de pe pagina sa de odnoklassniki.

”Este vorba de discursul meu inaugural de la piața Centrală din Moscova, unde vin foarte mulți moldoveni cu mere, struguri. Acolo îi rugam pe moldoveni să rabde că o să fie bine. Timofti s-a folosit de el și acum îi păcălește pe moldoveni. Nu are dreptul să facă una ca asta”, a anunțat Vladimir Putin la ONU.

Nicolae Timofti se apără și susține că nu are nicio vină: ”nu eu am scris discursul, mi l-au adus niște băieți care stau cazați în hotelul Nobil Club. Ei l-au printat pe o foaie, eu l-am citit. Ce vina am?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Timofti-citeste-de-pe-foaie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Timofti-citeste-de-pe-foaie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ultimul discurs citit de pe foaie de Nicolae Timofti înrăutățește relațiile între Republica Moldova și Rusia. Președintele rus îl acuză pe cel moldovean că i-a plagiat discursul. Vladimir Putin susține că acesta a fost furat de hackerii moldoveni de pe pagina sa de odnoklassniki. ”Este vorba de discursul meu inaugural...

Comentează