Vizita lui Igor Dodon la Moscova, promisă de Igor Dandon moldovenilor pare să fi fost doar un vis frumos. Preșervativul Moldovei este într-un mare impas. Nu mai poate merge la Moscova ca să se întâlnească cu Putin. Asta după ce Vladimir Putin l-a refuzat în termeni foarte duri pe preșervativul Igor Dodon.

”Что вы суете мне этога? Мне не нужен гандон”, le-ar fi spus președintele Putin consilierilor săi care se rugau de Țar să se implice mai mult în administrarea Moldovei și să-l primească pe Igor Dodon la Kremlin.

Din păcate, Putin era mort de beat și nu prea înțelegea ce i se spune. Așa că, atunci când i s-a zis despre Dodon, el a înțeles гандон. Astfel că, amabil cum îl știm, Putin a refuzat prezervativul. Nici prin cap să-i treacă că el, de fapt, îl refuză pe Igor Dodon. Supărat, Dodon a anunțat că va merge în Siria, dar și în Transnistria în prima sa vizită ofecală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Vizita lui Igor Dodon la Moscova, promisă de Igor Dandon moldovenilor pare să fi fost doar un vis frumos. Preșervativul Moldovei este într-un mare impas. Nu mai poate merge la Moscova ca să se întâlnească cu Putin. Asta după ce Vladimir Putin l-a refuzat în termeni foarte duri pe...

Comentează