Putin Ataca Moldova copy

Fără să știe, Moldova a scăpat Siria de bombele rușilor. Vladimir Putin a explicat astăzi, într-o conferință de presă, că intenționează să trimită trupe la Chișinău, dar trebuie să-și odihnească un pic soldații mai întâi. Potrivit președintelui rus, soldații vor sta acasă până când moldovenii vor pregăti vinul ca să-i întâmpine pe eliberatorii ruși.

”Îi mulțumim tovarășului Plahotniuc pentru munca pe care a depus-o atât de sârguincios. De asemenea, îi mulțumim și tovarășului Dodon. Ambii au lucrat eficient la cucerirea Moldovei cât noi eram în Siria. Acum că ne-am terminat treaba o să ne ducem să preluăm conducerea Moldovei. Evident, îi vom năgrădi pe Plaha și pe Dodon. L-am rugat deja pe președintele Утка Mолчаливая să se ocupe de asta. Moldovenii să pregătească vinul și vodka că noi venim”, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Poporul sirian și-a arătat deja recunoștința pentru gestul moldovenilor de a lua asupra lor jugul rusesc. Guvernul din Siria promite să ajute cum poate guvernul de la Chișinău în acest caz. Va trimite 100 de mii de emigranți sirieni să ocupe locul moldovenilor fugiți de sărăcie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Putin-Ataca-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Putin-Ataca-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Fără să știe, Moldova a scăpat Siria de bombele rușilor. Vladimir Putin a explicat astăzi, într-o conferință de presă, că intenționează să trimită trupe la Chișinău, dar trebuie să-și odihnească un pic soldații mai întâi. Potrivit președintelui rus, soldații vor sta acasă până când moldovenii vor pregăti vinul ca...

Comentează