Probleme mari pentru cel mai urât deputat din Moldova. După ce a fost bătut în cap, după ce a fost alungat de soție, părăsit de amantă și pedepsit de Plaha, Mihai Ghimpu nu este primit nici în biserică. Mitropolitul Vladimir a dat un ukaz prin care l-a excomunicat pe liderul P.L.M. Mai mult, le-a interzis și altor deputați sa mai băzărească cu Liuda.

”Am înțeles că lumea îl numește Iuda. Decid! În temeiul legilor RSSM și a canoanelor 2 Antiplaha, se inter­zice deputaților ortodocși a fura împreună cu Liuda. Cei care nu respectă dispoziția canonică primesc aceeași pedeapsă. Interdicția nu se referă doar la furtișagul făcut împreună cu deputatul caterisit, ci și la opri­rea de la orice votare comună. În conformitate cu dispoziția canonu­lui 2 al sinodului de la Antiplaha, de se va vădi că oarecare dintre spikeri, sau parlamentari, sau Aline, sau oarecare din canon, va comu­nica cu Liuda cea excomunicată, acesta să fie excomunicat”, a declarat managerul general al Mitropoliei Moldovei.

Astfel, Mihai Liudmilovna Ghimpu pare să fie părăsit de toți. Mitropăritul a observat cu satisfacție la spovedania de duminică că Alina nu mai avea genunchii juliți. Mihai Liudmilovna Ghimpu susține că la mijloc este mâna Moscovei. Excomunicarea nu-l afectează: ”după ce nu-mi iau medicamentele două zile, mă cred Dumnezeu. În calitatea de Dumnezeu o să-i cer lui Valodea de la Mitropolie să mă caterisească la loc!” 

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3334-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3334-1-300x300.jpgadminSocial
Probleme mari pentru cel mai urât deputat din Moldova. După ce a fost bătut în cap, după ce a fost alungat de soție, părăsit de amantă și pedepsit de Plaha, Mihai Ghimpu nu este primit nici în biserică. Mitropolitul Vladimir a dat un ukaz prin care l-a excomunicat pe...

Comentează