Vladimir Jirinovski este din ce în ce mai rău de gură atunci când vine vorba de Republica Moldova. După ce i-a jignit pe moldoveni numindu-i pe față români, extremistul de la Kremlin recidivează. De data asta l-a jignit pe cel mai important politician din Republica Moldova, Igor Dodon. Jirik s-ar fi referit cu cuvinte obscene la adresa socialistului.

”Nu mi-e frică de Dodon. Și ce dacă vine la Moscova, se așază în genunchi în fața lui Valodea și intră sub birou? Credeți că îmi pasă? Igor Dodon este un pid…ras. Asta este părerea mea despre Igor Dodon și o să-i scuip asta în față când îl văd. Mă știți doar, sunt pațan și îmi plac pațanii”, a declarat Vladimir Jirinovskii cel mai extremist politician din Rusia.

Echipa de comunicare a lui Igor Dodon a reacționat imediat la declarațiile incendiare ale lui Vladimir Jirinovski. Așa că pe contul de facebook al lui Igor Dodon au fost publicate mai multe poze în care socialistul apare într-o saună lângă trei fete dezbrăcate. Analiștii de politică externă susțin că declarațiile lui Vladimir Jirinovski sunt din pură gelozie. Acestea vin în contextul în care Vladimir Putin l-a îndepărtat și se întâlnește mai mult cu Dodon decât cu el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jirinovski-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jirinovski-Dodon-copy-150x150.jpgadminInternațional
Vladimir Jirinovski este din ce în ce mai rău de gură atunci când vine vorba de Republica Moldova. După ce i-a jignit pe moldoveni numindu-i pe față români, extremistul de la Kremlin recidivează. De data asta l-a jignit pe cel mai important politician din Republica Moldova, Igor Dodon. Jirik...

Comentează