Plahotniuc Protest DA copy

Cel mai cunoscut om de televiziune din Moldova, fost deputat, om de afaceri și filantrop, Vlad Plahotniuc, a declarat că susține cu toată inima sa protestul din 6 septembrie. Acesta este de părere că oamenii s-au săturat de oligarhii care conduc Moldova și că este momentul ca aceștia să fie opriți.

”Când se mai întâmplă să le mai dau câte un bănuț oamenilor care vin să cerșească la poarta Fundației mele, mi se face rău. Oligarhii iștea i-au sărăcit pe moldoveni. Noroc că mai există oameni care mine care le dau de mâncare la unii săraci. Dar eu nu pot să dau prea mult, că am la rândul meu cheltuieli. Am adunat în cele 20 de televiziuni foarte mulți jurnaliști săraci lipiți pământului. Pe ei trebuie să-i hrănesc, să le dau să mănânce. Așa că o să vin să protestez împotriva oligarhilor”, a declarat cel mai cunoscut om de televiziune din Moldova.

Vlad Plahotniuc susține că îi va aduce pe toți angajații săi la protest. Asta înseamnă că numărul celor care vor ieși în stradă pe 6 septembrie se va dubla, de la 2 mii, vor fi 4 mii!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-Protest-DA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-Protest-DA-copy-300x300.jpgadminSocial
Cel mai cunoscut om de televiziune din Moldova, fost deputat, om de afaceri și filantrop, Vlad Plahotniuc, a declarat că susține cu toată inima sa protestul din 6 septembrie. Acesta este de părere că oamenii s-au săturat de oligarhii care conduc Moldova și că este momentul ca aceștia să...

Comentează