Vlad Plahotniuc cu Mihai Ghimpu copy

Patronul Partidului Democrat din Moldova a anunțat că este foarte supărat pe protestatarii care s-au adunat în fața casei sale. Vlad Plahotniuc a declarat că aseară fiul său și-a zgârâiat Ferrariul poleit cu aur. Fiul lui Plahotniuc a făcut chiar o plângere la poliție, iar protestatarii au fost amendați cu 50 mii de euro.

”Timka venea de la Drive sau de la Krâșa. Și cum a băut un pic era însoțit de un convoi de polițiști ca să poată ajunge acasă în liniște, fără accident. Doar mașina este foarte scumpă. Când a ajuns în fața casei, boii aceia stăteau acolo și chiar dacă polițiștii i-au alungat cu bâtele, unul tot a rămas în urmă și i-a zgârâiat mașina cu capul. Cred că jurnaliștii au primit puțină bătaie. Ce treabă aveau ei să se uite pe geam și să-mi filmeze miliardul?”, a declarat furios Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc susține că el își numără miliardul în fiecare seară, iar prezența străinilor care se uită pe geam îl încurcă în această activitate psihomotorie. Așa că le-a ordonat autorităților din Moldova să-l ajute. Poliția i-a anunțat deja pe protestatari că dacă nu pleacă din fața casei sale, vor fi bătuți în fiecare seară, li se vor arunca gaze lacrimogene, vor fi electrocutați. Mihai Ghimpu a venit cu pușca în fața casei lui Plahotniuc să-și apere colegul de Parlament. Acesta i-a amenințat pe protestatari pe Facebook: ”mai veniți, mai încercați…”

Vlad Plahotniuc supărat pe protestatarii din fața casei sale: ”mi-au zgârâiat Ferrari-ul și au vrut să-mi fotografieze miliardul”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-cu-Mihai-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-cu-Mihai-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminPoliticFerrari,Mihai Ghimpu,protestatari,Timka,Vlad Plahotniuc
Patronul Partidului Democrat din Moldova a anunțat că este foarte supărat pe protestatarii care s-au adunat în fața casei sale. Vlad Plahotniuc a declarat că aseară fiul său și-a zgârâiat Ferrariul poleit cu aur. Fiul lui Plahotniuc a făcut chiar o plângere la poliție, iar protestatarii au fost amendați...

Comentează