Vlad Plahotniuc a vrut să demonstreze cât de bogat este, așa că i-a invitat pe jurnaliuștele de la Publika WC să îi filmeze bradul său special. Pomul de Crăciun nu este vreun molid, brad, pin sau orice alt copac obișnuit. Acesta este făcut din bancnote de euro, iar în loc de zăpadă, peste bradul lui Plahotniuc a fost presărat un praf alb, ciudat.

”Am vrut să demonstrez că mă țin de cuvânt și că în Moldova este bine de trăit. Iaca, mie îmi merge foarte bine, nu pot să mă plâng. Dacă și plâng, păi, se întâmplă de la prea mult praf din ăsta alb, de pe brad. Ca să mă laud tuturor că în Moldova stabilizdețul este în floare, am luat din miliard niște bancnote și le-am pus frumos astfel încât să fac acest brad frumos. Cu această ocazie am compus și o poezie frumoasă”, i-a declarat Vlad Plahotniuc lui Cristinel Tărăboi de la Publika WC.

Vlad Plahotniuc i-a anunțat pe moldoveni să se pregătească de colind și de hăit, că vine la ei acasă să le ureze la mulți ani. Dictatorul Plahotniuc le recomandă moldovenilor să îl plătească în euro și nu cumva în bomboane sau în bănuți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Brad-Euro-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Brad-Euro-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a vrut să demonstreze cât de bogat este, așa că i-a invitat pe jurnaliuștele de la Publika WC să îi filmeze bradul său special. Pomul de Crăciun nu este vreun molid, brad, pin sau orice alt copac obișnuit. Acesta este făcut din bancnote de euro, iar în...

Comentează