Lovitură de bombă sub centură. Vlad Plahotniuc susține că forțele proeuropene de dreapta și de stânga au făcut presiuni asupra sa să fie el singurul candidat. Zis și făcut. Plaha a anunțat astăzi într-o conferință de presă că își anunță și el candidatura la șefia Chișinăului.

”Blea, m-au sunat pațanii și mi-au spus cancretna să mă ocup direct și de coordonarea Chișinăului. Că dacă am făcut treaba mare și bună în toată Moldova, de ce nu aș face-o și în Chișinău. M-am gândit că este o idee bună. Dacă forțele europene nu își înaintează un candidat unic pe care să-l susținem, o să fiu eu candidatul unic”, a declarat Vlad Plahotniuc citind de pe tableta sa.

Astfel, Vlad Plahotniuc vrea să-și schimbe și numele. Nu va mai fi doar coordonatorul Moldovei, ci coordonatorul Chișinăului și a întregii Moldove. Dacă va ajunge primar, Plahotniuc promite că va umple toate gropile din Chișinău cu aur și argint, iar cățeii vor alerga cu tombleroane în coadă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy-300x300.jpgadminPolitic
Lovitură de bombă sub centură. Vlad Plahotniuc susține că forțele proeuropene de dreapta și de stânga au făcut presiuni asupra sa să fie el singurul candidat. Zis și făcut. Plaha a anunțat astăzi într-o conferință de presă că își anunță și el candidatura la șefia Chișinăului. ”Blea, m-au sunat pațanii...

Comentează