Vlad Plahotniuc pe patul de spital cu bani in mana copy

A devenit clar de ce a dispărut Vlad Plahotniuc din peisajul politic moldovenesc. Acesta a suferit o operație de transplant cardiac în Elveția. Miliardarul moldovean susținea mereu că fosta inimă nu-l durea deloc de ce se întâmpla în Moldova. Apropiații săi susțin că a căutat să-și transplanteze o inimă mai bună, care nu l-ar lăsa să fure prea mult.

”Vreau să le spun fanilor mei și celor care mă pupau în fund că sunt bine. Am acum o inimă nouă. De cea veche nu mai am nevoie că prea era nepăsătoare la sărăcia din Moldova. Eu vreau să fiu mai din popor, dar nu mă lăsa inima să nu fur tot ce vedeam prețios. Ieri, când am ieșit din spital și am văzut un cerșeștor, m-a înțepat inima, țac, i-am dat amărâtului 5 eurocenți. Este un început bun. Am o inimă mai bună”, a scris cunoscutul miliardar moldovean Vlad Plahotniuc pe facebook.

Cunoscut pentru că deține zeci de fabrici și televiziuni, dar și că este proprietarul a mii de bloggeri, jurnaliști, procurori și judecători, Vlad Plahotniuc era foarte zgârcit. Ca să își calce pe inimă, și să nu mai fure așa de mult, acesta și-a dat demisia din Parlament și a căutat o inimă mai bună. Transplantul este unul reușit, numai că vechea inimă a lui Vlad Plahotniuc nu a fost acceptată de niciun pacient și va sta într-un frigider.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-pe-patul-de-spital-cu-bani-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-pe-patul-de-spital-cu-bani-in-mana-copy-300x300.jpgadminPolitic
A devenit clar de ce a dispărut Vlad Plahotniuc din peisajul politic moldovenesc. Acesta a suferit o operație de transplant cardiac în Elveția. Miliardarul moldovean susținea mereu că fosta inimă nu-l durea deloc de ce se întâmpla în Moldova. Apropiații săi susțin că a căutat să-și transplanteze o inimă...

Comentează