Cel mai cunoscut miliardar din Moldova, Vlad Plahotniuc, a anunțat în această dimineață la ora 05.00 că își dă demisia din funcție. Deocamdată nu se știe cine va fi noul coordictator al Republicii Moldova, dar interimar a rămas nimeni altul decât cel responsabil cu abedul și trenirovka.

”Blea, cât să muncesc pentru țara asta? Numai eu am muncit. Toate firmele erau ale mele, peste tot doar angajații mei. Și la CNA, și la Procuratură, și la CCA, și în toate băncile… Și normal când muncești doar tu în toată țara, doar tu te îmbogățești pe când cei din jur, fiind leneși, ajung săraci tare. Sunt suficient de bogat și am decis să-mi dau demisia din coordictator”, a declarat cel mai bogat miliardar din Moldova.

Vlad Plahotniuc susține că își va încărca toată averea în avioanele sale și va pleca la vilele din Elveția. Acesta a anunțat că își va lua și sclavii din Moldova. În afară de Pulu și alți robi, îi va lua cu sine pe toți anal-iștii, bleagherii și jurnaliuștii ca să aibă cine să-l pupe și în străinătate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cel mai cunoscut miliardar din Moldova, Vlad Plahotniuc, a anunțat în această dimineață la ora 05.00 că își dă demisia din funcție. Deocamdată nu se știe cine va fi noul coordictator al Republicii Moldova, dar interimar a rămas nimeni altul decât cel responsabil cu abedul și trenirovka. ”Blea, cât să...

Comentează