Vlad Plahotniuc pe iaht copy

După ce Vlad Filat și Mihai Ghimpu au postat poze de la pescuit, și Vlad Plahotniuc a vrut să demonstreze că este pescar. Acesta a ținut să arate că îi depășește cu mult pe ceilalți doi. Și-a cumpărat un iaht de un milion de euro, a plecat în Oceanul Pacific, unde a pescuit un rechin. Poza în care Vlad Plahotniuc conduce iahtul a fost publicată pe Facebook.

”Liderul nostru suprem și-a cumpărat un iaht de un milion de euro – asta dovedește că este cel mai bogat din Moldova. A prins un rechin – asta demonstrează că este cel mai puternic din Moldova. Conduce procuratura, înseamnă că toată lumea se teme de el. Noi îl venerăm și abia așteptăm să-l pupăm pe fese când se întoarce în țară cu peștele său mare”, au declarat un grup de deputați PD în frunte cu Marian Lupu.

Solicitat de redactorii moldovesti.info, Vlad Plahotniuc susține că iahtul său de lux de un milion de euro este placat cu aur, are antene parabolice și a fost sfințit de Managerul Mitropoliei ca să nu se scufunde. Așa că puține șanse să scape Moldova de el. De altfel, Vlad Plahotniuc s-a lăudat că după ce a cumpărat iahtul i-au mai rămas bani – 999 de milioane de euro.

Vlad Plahotniuc și-a cumpărat un iaht de lux și a pus o poza de pe iaht, din vacanță pe Facebookhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-pe-iaht-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-pe-iaht-copy-300x300.jpgadminFinanțeIaht de lux,miliardul,pescar,Vlad Plahotniuc
După ce Vlad Filat și Mihai Ghimpu au postat poze de la pescuit, și Vlad Plahotniuc a vrut să demonstreze că este pescar. Acesta a ținut să arate că îi depășește cu mult pe ceilalți doi. Și-a cumpărat un iaht de un milion de euro, a plecat în Oceanul...

Comentează