Vlad Plahotniuc a răspuns deja cererii Maiei Sandu de a se prezenta la o dezbatere. Patronul PD și al întregii Moldove a refuzat să se prezinte în același studio cu Maia Sandu. Acesta susține că deocamdată nu a găsit niciun argument în vasta sa bibliotecă video.

”Nu am nicio casetă video compromițătoare cu Maia Sandu. Din păcate am tot filmat-o, i-am instalat camere peste tot, nu am reușit până acum să-i găsim niciun amant, nicio filmare care s-o discrediteze. Nu-i nimic, continuăm să-i ascultăm telefoanele, continuăm să o filmăm, poate, poate depistăm ceva mai tare. Până acum am filat-o, pardon, filmat-o cum arunca o țigară pe jos. Am mai filmat că își face rachiu în spatele dvorului. A trecut pe roșu și a scuipat pe jos. Cam atât, dar acestea nu sunt lucruri pe care să le dezvălui eu. Acestea o să le dau la toți bleagherii mei”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc se laudă cu o colecție uriașă de casete video cu actori celebri. Cel mai de succes film al său de până acum a fost filmul cu Vlad Filat în rol principal. Pentru activitatea sa cinematografică intensă, Plahotniuc a fost ales în Academia de Cinema Boschetar.

Pe de altă parte, finul său, Andrian Candu l-a rugat pe Vlad Plahotniuc să nu se ducă la dezbatere cu Maia Sandu că o s-o pățească așa cum a pățit-o și el. Președintele Parlamentului i-a sugerat nașului său să-l trimită pe Costea Țuțu, care știe să dezbată cel mai bine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-biblioteca-video-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-biblioteca-video-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a răspuns deja cererii Maiei Sandu de a se prezenta la o dezbatere. Patronul PD și al întregii Moldove a refuzat să se prezinte în același studio cu Maia Sandu. Acesta susține că deocamdată nu a găsit niciun argument în vasta sa bibliotecă video. ”Nu am nicio casetă...

Comentează