Plahotniuc Avion copy

Patronul Moldovei, Vlad Plahontiuc, susține că informațiile despre fuga sa din țară sunt false. Acesta a explicat că nu a fugit, ci a zburat cu avionul său personal. Vlad Plahotniuc își liniștește toți susținătorii din întreaga Moldovă care vor să vină din nou la Chișinău și spune că a reușit să-și încarce și o mare parte din avere în avion.

”Când îi văd pe jurnaliști că inventează povești despre mine, mă enervez foarte tare. Cum să fug la vârsta mea? Obosesc repede. De asta există avioane private. Jurnaliștii pe care nu-i plătesc eu spun și alte minciuni despre mine, cică aș fi milionar. Ce oameni răi. Țineți minte, băi, eu sunt miliardar, voi nu ați învățat la școală diferența dintre un milion și un miliard?”, a declarat Vlad Plahotniuc de pe o plajă din Elveția.

Problema este că Plahotniuc a zburat cu cheia de la celula unde stă Vlad Filat. Așa că acum nimeni nu mai poate să-l elibereze din închisoare. Între timp, mai mulți bloggeri au început să-și caute de lucru speriați că nimeni nu mai vrea să le dea bani degeaba.

Iată ce cred moldovenii despre fuga cu avionul al lui Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Plahotniuc-Avion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Plahotniuc-Avion-copy-300x300.jpgadminPolitic
Patronul Moldovei, Vlad Plahontiuc, susține că informațiile despre fuga sa din țară sunt false. Acesta a explicat că nu a fugit, ci a zburat cu avionul său personal. Vlad Plahotniuc își liniștește toți susținătorii din întreaga Moldovă care vor să vină din nou la Chișinău și spune că a reușit să-și...

Comentează