Vlad Plahotniuc carte

Cel mai bogat moldovean al tuturor timpurilor, Vlad Plahotniuc, a anunțat că va lansa cartea sa de căpătâi, un bestseller internațional. Este vorba de un fel de autobiografie financiar-infracțională despre cum te poți îmbogăți rapid. Cartea se numește extrem de sugestiv: ”Cum să ajungi miliardar?”

”În primul rând mulțumesc Republicii Moldova, dar mai ales cetățenilor moldoveni care m-au ajutat să mă îmbogățesc atât de tare. Cartea li se dedică moldovenilor. Sunt niște oameni extraordinari, niște ființe blânde, care m-au ajutat foarte mult să adun bogății până acum. Atât de cuminți sunt, că ți-e și rușine să te îmbogățești atât de tare pe spinarea lor. Nu fac alții în 10 generații cât am reușit eu în câțiva ani”, spune miliardarul Vlad Plahotniuc.

Cei care vor citi cartea vor afla cum poți să faci un atac raider ca să fie unul reușit. Tot în care vor fi descrise schemele, tacticile și metodele prin care poți obliga oamenii să-ți cedeze afacerile lor. De asemenea, vei afla cât costă un blogger, un jurnalist, un analist. Un capitol aparte a cărții se numește: ”Fă un imperiu media și manipulează lumea!” Cartea se va vinde de la anul nou în librăriile Partidului Democrat. Va fi biblia partidului și poate fi citită de oricine care plătește 100 de euro sau cotizație la PD.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-carte.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-carte-300x300.jpgadminFinanțe
Cel mai bogat moldovean al tuturor timpurilor, Vlad Plahotniuc, a anunțat că va lansa cartea sa de căpătâi, un bestseller internațional. Este vorba de un fel de autobiografie financiar-infracțională despre cum te poți îmbogăți rapid. Cartea se numește extrem de sugestiv: ”Cum să ajungi miliardar?” ”În primul rând mulțumesc Republicii...

Comentează