Constantin Țuțu bătut la Orhei

Shorheiul va avea de astăzi un nou primar. Constantin Țuțu a fost numit în această funcție chiar de coordonatorul Republicii Moldova. Vlad Plahotniuc a luat această decizie după ce a văzut protestele shorheienilor. Cel mai cunoscut oligarh din Moldova crede că shorheienii îi știu deja de frică lui Constantin Țuțu după ce judecătorii l-au achitat pe șestiorca sa de omorârea unui om în Codrii Shorheiului.

”Costea o să le bată botu la shorheieni. Nu mă interesează cum, dar să văd ordine în Shorhei. Și-au luat nasul la purtare. Shorheienii nu știu oare că eu nu tolerez protestele? Am alergie de la ele. Costea o să-i bambească de naiba o să-i ia. Ilan Shor le-a dat Vai Fai, Costea o să le dea Vai Vai. În două săptămâni să nu văd chic de protest în Shorhei”, a dat comanda Vlad Plahotniuc în timpul unei conferințe secrete de presă.

Ca și predecesorul său, Constantin Țuțu i-a adunat pe shorheieni pe stadion și le-a spus că o să aibă parte de Vai Vai în fiecare zi. Evident, la tăt Arheiul. Țuțu a anunțat că cât este el primar în oraș, Shorheiul va trăi după programul său: trenirovkă, abed și iar trenirovkă. Familia din Shorhei care l-a acuzat de omor a plecat între timp în Italia pentru a nu se face prea multă trenirovkă pe seama sa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei-300x300.jpgadminPolitic
Shorheiul va avea de astăzi un nou primar. Constantin Țuțu a fost numit în această funcție chiar de coordonatorul Republicii Moldova. Vlad Plahotniuc a luat această decizie după ce a văzut protestele shorheienilor. Cel mai cunoscut oligarh din Moldova crede că shorheienii îi știu deja de frică lui Constantin...

Comentează