Vlad Plahotniuc a fost internat ieri seară în spitalul Republican. Acestuia i s-a făcut rău și a leșinat după o convorbire telefonică. Pe șeful Partidului Democrat l-a sunat Codruța Kovesi, celebra luptătoare împotriva oligarhilor și a marilor corupți din România.

”Când am venit să-l luăm avea pulsul foarte mare. Inima îi bătea să-i sară din piept. Tensiunea arterială era și ea uriașă. L-am resuscitat 10 minute până și-a revenit. Era într-un leșin profund. Când și-a revenit striga un singur lucru – și Filat a furat, și Filat a furat”, a declarat pentru redactorii moldovești, Vera Constantinovna, medic pe ambulanță.

Solicitată de redactorii moldovesti.info, Codruta Kovesi, procurorul șef al DNA a explicat: ”Voiam de fapt să vorbesc cu președintele Timofti, pentru că mă interesa cât o să-l țină pe domnul Băsescu la Chișinău? Nu de alta, dar urmează să-l invităm în vizită pe la noi. Domnul Iohannis a făcut o glumă și mi-a dat numărul domnului Plahotniuc. Îmi pare rău, a fost o greșeală.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuc-pe-patul-de-spital.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuc-pe-patul-de-spital-150x150.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a fost internat ieri seară în spitalul Republican. Acestuia i s-a făcut rău și a leșinat după o convorbire telefonică. Pe șeful Partidului Democrat l-a sunat Codruța Kovesi, celebra luptătoare împotriva oligarhilor și a marilor corupți din România. ”Când am venit să-l luăm avea pulsul foarte mare. Inima îi bătea...

Comentează