Valentine’s Day a fost un coșmar pentru coordonatorul Moldovei. În timp ce restul moldovenilor s-au iubit și s-au distrat, el a intrat în depresie. A încercat să ceară o întâlnire unei femei, dar aceasta l-a refuzat fără să-i fie milă de sentimentele sărăcuțului.

”M-am săturat cât mă urmărește și îmi tot cere întâlniri. M-am săturat că este atât de gelos și pune camere peste tot ca să mă filmeze. M-am săturat că insistă. Nu înseamnă nu. Nu vreau să mă întâlnesc cu el. Nu vedeți cum arată și cum grăiește? Și are un hobby foarte ciudat: colectează miliarde, deputați, bleaggeri, procurori. Nu vi se pare cam înfricoșător? De ce nu colectează cătușe, de exemplu? În fine. Mie îmi plac bărbații inteligenți, corecți, care să nu fure miliarde”, și-a motivat refuzul Maia Sandu.

Vlad Plahotniuc este în depresia din cauza asta, însă a decis să facă imposibilul și să ajungă la o intâlnire cu Maia Sandu. Până atunci, coordonatorul Moldovei a mers să se întâlnească de Ziua Îndrăgostiților cu mai multe fete din partidul său: Mariana Pulu, Padleankă, Liuda Ghimpu și multe altele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Plahotniuc-pe-patul-de-spital.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Plahotniuc-pe-patul-de-spital-300x210.jpgadminPolitic
Valentine's Day a fost un coșmar pentru coordonatorul Moldovei. În timp ce restul moldovenilor s-au iubit și s-au distrat, el a intrat în depresie. A încercat să ceară o întâlnire unei femei, dar aceasta l-a refuzat fără să-i fie milă de sentimentele sărăcuțului. ”M-am săturat cât mă urmărește și îmi...

Comentează