Plahotniuc rege copy

Vlad Plahotniuc susține că nu a scumpit doar de dragul scumpitului vinieta pentru mașini. Acesta a explicat în cadrul unei conferințe de presă că a avut niște cheltuieli uriașe și are nevoie de bani. Cea mai mare cheltuială a fost făcută de curând când i-a dăruit copilului un cadou frumos.

”Voi știți oare cât costă un Mercedes de lux? Nu aveți idee, că voi sunteți niște țărani care mergeți cu căruțele. Dar Timka al meu trebuie să respecte standardele din Geneva. Acolo se adună numai feciori de șeici, oligarhi ruși. Aiștea oameni bogați, nu ca voi, săracilor. Timka le-a spus că eu sunt rege în Moldova, iar el este prinț. Așa că trebuie să aibă lucruri scumpe. Cred că și vouă v-ar fi rușine să-l vedeți pe prințul Moldovei circulând prin Geneva în troleibuz”, a declarat Vlad Plahotniuc în cadrul unei conferințe de presă.

Ca să aibă suficienți bani ca să-și țină copilul ca pe un prinț în Elveția, Vlad Plahotniuc a rugat moldovenii să-și strângă și mai mult cureaua. Acesta susține că în curând va trebui să-i facă o nuntă ca lumea și nu se poate face de rușine în fața șeicilor și a oligarhilor ruși. În acest context Vlad Plahotniuc l-a certat pe președintele ANRE că a ieftinit curentul. ”Eu nu știu de unde să mai raideresc un milion de euro ca să-i cumpăr lui Timka elicopter, dar tu le faci cadouri de lux moldovenilor”, a țipat supărat Vlad Plahotniuc. Procurorii CNA l-au arestat deja pe șeful ANRE pentru distrugerea averii regelui Moldovei prin ieftinirea curentului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Plahotniuc-rege-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Plahotniuc-rege-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Vlad Plahotniuc susține că nu a scumpit doar de dragul scumpitului vinieta pentru mașini. Acesta a explicat în cadrul unei conferințe de presă că a avut niște cheltuieli uriașe și are nevoie de bani. Cea mai mare cheltuială a fost făcută de curând când i-a dăruit copilului un cadou frumos. ”Voi știți oare cât costă...

Comentează