Noul guvern al lui Vlad Plahotniuc este populat cu mai multe personaje expirate din politica moldovenească. Dar cum au ajuns ele член în guvernul lui Plaha după ce s-au plimbat prin mai multe partide politice? Vlad Plahotniuc a venit în această dimineață cu tableta ca să ne explice misterul.

”Stăteam eu în Hotelul Nobil și mă uitam la niște casete video. Când colo, ce să văd. Intră în cabinet Podleancă cu un covor la subsuoară. Ce faci, uăi, Podlencuță, ce te-o apucat? L-am întrebat eu. Fără să-mi răspundă nimic rârâit, Podleankă o pus covorul pe jos, s-o pus în genunchi ca în reclamă și o început să mă convingă să-l iau în guvernul meu. Mi-a plăcut că s-a inspirat de la covor.md. Evident că l-am acceptat. După asta i-am acceptat și pe resturile celelalte să fie член în guvern”, a citit dictatorul Vlad Plahotniuc de pe propria sa tabletă.

Dictatorul susține că până și Chirușa Gaburici a fost să-l convingă să-l bage în guvern ca член. Din primele informații, Chirușa Gaburici a venit cu o nouă diplomă falsă de grădiniță, așa că poate fi член deplin în guvernul dictatorului Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/covor-moldova-publicitate-Leancă-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/covor-moldova-publicitate-Leancă-copy-300x300.jpgadminPolitic
Noul guvern al lui Vlad Plahotniuc este populat cu mai multe personaje expirate din politica moldovenească. Dar cum au ajuns ele член în guvernul lui Plaha după ce s-au plimbat prin mai multe partide politice? Vlad Plahotniuc a venit în această dimineață cu tableta ca să ne explice misterul. ”Stăteam...

Comentează