Marina Radvan Prezervative Protestatari copy

Vestea despre apetitul sexual uriaș al protestatarilor din PMAN a ajuns până la Vlad Plahotniuc. Terorizat de ideea că numărul protestatarilor va crește pe cale naturală și săturat de protestele împotriva sa, oligarhul s-a decis la măsuri disperate. Din banii săi, patronul PDM a cumpărat o tonă de prezervative și le-a împărțit cu ajutorul deputaților PDM protestatarilor.

”Nu mi-a venit să cred că în corturile din PMAN se face mai mult sex decât în biroul meu de la Nobil. Pur și simplu este inadmisibil. Și vă dați seama că săracii aceștia nu au bani de prezervative. Când or începe să se înmulțească, nu-i mai scoți de acolo. Am luat decizia ca din miliardul pe care l-am câștigat anul trecut, adică din proprii mei bani, să dau 100 de mii de euro să cumpăr cele mai bune prezervative, care nu se rup și să le împart protestatarilor. Moldovenii sunt ca chinezii, azi se adună la protest 100 de mii, mâine un milion”,  declarat supărat pe protestele din PMAN, Vlad Plahotniuc.

Miliardarul a însărcinat-o deja pe Marina Rădvan. Bucuroasă, tânăra pofticioasă de cârnați și sosiști s-a declarat flămândă și disponibilă pentru orice ca să câștige niște mâncare. Deputata a aflat că locuitorii capitalei aduc de mâncare pentru protestatari și a început deja să colinde corturile pentru a împărți, dar și pentru a testa prezervativele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-Prezervative-Protestatari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-Prezervative-Protestatari-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vestea despre apetitul sexual uriaș al protestatarilor din PMAN a ajuns până la Vlad Plahotniuc. Terorizat de ideea că numărul protestatarilor va crește pe cale naturală și săturat de protestele împotriva sa, oligarhul s-a decis la măsuri disperate. Din banii săi, patronul PDM a cumpărat o tonă de prezervative și le-a...

Comentează