Parlament Piata Centrala copy

Deși este miliardar și cel mai bogat moldovean în viață, Vlad Plahotniuc se plânge pe scumpirile care au afectat țara noastră. Miliardarul povestește că a fost în Piața Centrală din Chișinău ca să mai cumpere un deputat, dar a descoperit cu stupoare că deputații s-au scumpit foarte mult în ultima vreme.

”Nu înțeleg, ei sunt de aur? Cum să ceri pe un deputat 100 de mii de euro? Jaf la drumul mare. Anii trecuți am cumpărat deputați și cu 10 mii, cu 5 mii de euro. Este incredibil ce scumpă a devenit Moldova. Cei mai ieftini deputați sunt deputații comuniști. Nici deputații PL nu m-au costat o avere. L-am cumpărat pe Mihai Ghimpu, iar restul au venit bonus”, a explicat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Plahotniuc, patronul PD.

Plahotniuc susține că este în negocieri cu mai mulți deputați pe care vrea să-i cumpere, însă aceștia, pe lângă bani, vor vile, case, mașini și femei pentru saună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Parlament-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Parlament-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Deși este miliardar și cel mai bogat moldovean în viață, Vlad Plahotniuc se plânge pe scumpirile care au afectat țara noastră. Miliardarul povestește că a fost în Piața Centrală din Chișinău ca să mai cumpere un deputat, dar a descoperit cu stupoare că deputații s-au scumpit foarte mult în...

Comentează