Situație incredibilă în care a ajuns Vlad Plahotniuc. Acesta a suferit un accident grav cu motocicleta cu care s-a cătăit prin Moldova. Când a încercat să o pornească, și-a rupt o unghie proaspăt vopsită și lucrată în Miami.

”Eram liniștit în benzinăria mea, în țara mea și când colo am văzut pe pereți scris ”Nu Plaha”. Am vrut să pornesc de urgență motocicleta, când mi-au căzut ochii pe altă inscripție, ”Unde-i miliardul?”. Peezsdetz, dar nu s-au săturat moldovenii? Ei nu înțeleg că eu o să-i conduc pe vecie? Eu și neamurile mele”, a declarat urlând de durere Vlad Plahotniuc.

Oligarhul susține că îl doare în koor de întrebările oamenilor și de nemulțumirile lor. Așa că după ce își va întreține cum se cade unghia se va trata și de ghemaroi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-motocicleta-nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-motocicleta-nu-plaha-copy-300x300.jpgadminPolitic
Situație incredibilă în care a ajuns Vlad Plahotniuc. Acesta a suferit un accident grav cu motocicleta cu care s-a cătăit prin Moldova. Când a încercat să o pornească, și-a rupt o unghie proaspăt vopsită și lucrată în Miami. ”Eram liniștit în benzinăria mea, în țara mea și când colo am...

Comentează