Vlad Plahotniuc plange Publika Barsetka copy

A venit sezonul ploios de lacrimi politice. După ce Dorin Chirtoacă a plâns la Pro TV, Vlad Plahotniuc a plâns în direct la Publika. Patronul Republicii Moldova a vărsat lacrimi amare în timp ce jurnaliștii încercau să-l descoase cât mai aprig despre regretele și greșelile comise până acum.

”Am făcut multe greșeli de când sunt patronul Republicii Moldova. Știți câte posibilități ai când ajungi în această funcție? Ohoho. Puteam să fur mult mai mult. Dar eu m-am oprit la un singur miliard. Mi-e tare ciudă. Habar nu aveți. Acum se uită toți cu ochii la mine. Nu mai pot scoate nicio borsetkă din bancă. Înainte furam cu camioanele. Cred că o să regret toată viața”, a declarat cu ochii înotând în lacrimi Vlad Plahotniuc în direct la Publika.

Jurnaliștii au sărit imediat să-i ofere batiste ca să-și șteargă lacrimile și mucii. Aceștia au adunat lacrimile lui Vlad Plahotniuc într-o sticluță și o păstrează cu sfințenie. Se spune că dacă îți ungi portofelul sau cardul cu lacrimi de Plaha se va umple imediat cu 1 la sută din miliard. Bătrânii povestesc că de 50 de ani nu au văzut un Plaha să plângă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Plahotniuc-plange-Publika-Barsetka-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Plahotniuc-plange-Publika-Barsetka-copy-300x300.jpgadminPolitic
A venit sezonul ploios de lacrimi politice. După ce Dorin Chirtoacă a plâns la Pro TV, Vlad Plahotniuc a plâns în direct la Publika. Patronul Republicii Moldova a vărsat lacrimi amare în timp ce jurnaliștii încercau să-l descoase cât mai aprig despre regretele și greșelile comise până acum. ”Am făcut...

Comentează