plahotniuc-pe-patul-de-spital

Ziua de ieri a fost una de coșmar pentru Vlad Plahotniuc. Acesta s-a simțit rău și chiar a leșinat de câteva ori. Motivul este simplu, șefa DNA România, Codruța Kovesi, a venit să viziteze țara noastră. Deși nu a fost lăsată să iasă din hotel și a fost monitorizată non stop, lui Vlad Plahotniuc i se părea că în fiecare clipă procurorul șef al României va intra pe ușă și îl va trimite la închisoare unde îi este locul.

”Domnul Plahotniuc a suferit un atac de panica Kovesiană. A leșinat de câteva ori. Noroc că era în preajmă Cristian Tabără care i-a făcut respirație gură la cur. L-a salvat de mai multe ori pe domnul coordonator. I-am dat câteva calmante și ca să-i sustragem atenția, să-l facem să se gândească la altceva, i-am pus câteva casete cu Filat, cu Ghimpu, cu Chirtoacă. Parcă s-a relaxat și iar i se părea că îl vânează Codruța Kovesi”, a declarat medicul personal al lui Vlad Plahotniuc, Xanax Valiumovici.

Vlad Plahotniuc era atât de speriat, încât a început să strige că îi arde curu. Până la urmă, ca să scape de anxietate, Vlad Plahotniuc a fost externat din spital, s-a urcat în avionul personal, l-a luat pe Igor Dodon și au plecat până în Uniunea Europeană. Aici au stat și au tremurat împreună până când Codruța Kovesi a părăsit Republica Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Plahotniuc-pe-patul-de-spital.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Plahotniuc-pe-patul-de-spital-300x210.jpgadminPolitic
Ziua de ieri a fost una de coșmar pentru Vlad Plahotniuc. Acesta s-a simțit rău și chiar a leșinat de câteva ori. Motivul este simplu, șefa DNA România, Codruța Kovesi, a venit să viziteze țara noastră. Deși nu a fost lăsată să iasă din hotel și a fost monitorizată...

Comentează