Coordonatorul întregii Republici ai Moldovei, Vlad Plahotniuc este pe picior de plecare. Acesta și-a strâns toată averea în comadane și le-a pus la ușă. Între timp a început să strângă miliardul și să umple avionul. Asta după ce a aflat că românii vor să îi ajute pe moldoveni să protesteze ca lumea.

”Blea, pațani. Voi habar nu aveți cum se protestează. De atâta chmoshnikul ista de Plaha este călare pe voi. Dați-le nafig de corturi și căldări de lapte. Nu așa se protestează. Vă adunați drujno toată țara în fiecare zi în fața casei lui Plaha. Și protestați în fiecare seara. Dacă voi vă certați și vă bateți între voi nu o să reușiți nihuia. Trebuie să ne urmați sfaturile. Dar mai bine lasă. Îl zapizdim în gât pe Dragnea și tragem o fugă până la Chișinău să-l dăm jos în locul vostru pe Plaha”, a declarat cetățeanul român Leonea Ibatisasati, președintele asociației protestatarilor din România.

Când a auzit că vin românii, Vlad Plahotniuc a leșinat de vreo 5 ori. Revenit în fire, a comandat imediat să i se strângă miliardul. Apoi a cerut ca avionul să-l aștepte cu motorul pornit. Lui Plahotniuc îi este frică, printre români ar putea să se strecoare chiar DNA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Plahotniuc-tomberon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpgadminInternațional
Coordonatorul întregii Republici ai Moldovei, Vlad Plahotniuc este pe picior de plecare. Acesta și-a strâns toată averea în comadane și le-a pus la ușă. Între timp a început să strângă miliardul și să umple avionul. Asta după ce a aflat că românii vor să îi ajute pe moldoveni să...

Comentează