Vlad Plahotniuc are talente ascunse, neștiute de nimeni. Acesta a fost surprins în bucătărie jucându-se cu un praf alb. Experții de la Publika WC susțin că acest praf alb este făină.

“Domnul Plaha este un bucătar cunoscut. L-am văzut de nenumărate ori cum se juca cu un praf alb și de asta l-am văzut de multe ori cu nasul plin de făină. Toată lumea știe că îi place să gătească din praf alb multe lucruri. Deocamdată, ce-i drept, nu am gustat nicio plă pregătită de domnul Plaha, dar nici nu ne arde curu prea tare să mâncăm așa ceva”, a declarat Olejka Cuarț.

De altfel, cele mai decisive decizii, Vladimir Plahotniuc le-a luat în fața prafului alb, pregătind plăcinte, spun experții Publika WC. Anularea alegerilor, furtul miliardului, alungarea cetățenilor din țară. Toate aceste decizii sunt presărate de praf alb, înecăcios, care transformă toată Moldova într-o bucătărie de pușcărie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-faina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-faina-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc are talente ascunse, neștiute de nimeni. Acesta a fost surprins în bucătărie jucându-se cu un praf alb. Experții de la Publika WC susțin că acest praf alb este făină. 'Domnul Plaha este un bucătar cunoscut. L-am văzut de nenumărate ori cum se juca cu un praf alb și...

Comentează