Vlad Plahotniuc CNA Catuse copy

Procurorul Adriana Bețișor se ține de cuvânt. Aceasta nu se oprește din investigația furtului miliardului și face o următoare victimă: Vlad Plahotniuc. Procuroarea nu s-a uitat că este vorba chiar de coordonatorul Moldovei. L-a dus la audieri la CNA. Curajoasa procuroare speră să-l bage la închisoare și pe Plahotniuc, așa cum l-a băgat și pe Filat. Susținătorii și trollii PD au organizat un protest în fața CNA.

”Este un proces politic. Cerem eliberarea lui Vlad Plahotniuc din închisoare. Chiar dacă a furat, acesta a făcut ceva pentru popor. Vrem să aibă parte de un proces public, nu este normal să fie judecat cu ușile închise. Și de ce este adus așa de multă poliție? Ce este cu show-ul acesta? L-au îmbrăcat și în vesta antiglonț. Ce le-a făcut copchilul acesta slab de inimă? Este tatăl nostru, să-l elibereze! Free Plaha!”, au strigat cei 1000 de trolli PD adunați în fața CNA.

Vlad Plahontiuc a anunțat deja că va scrie mai multe statusuri pe facebook care vor exploda viața politică din Moldova. Coordonatorul țări a anunțat și că va intra în greva foamei, până când nu va fi eliberat din arest. Ca să demonstreze acest lucru, Plahotniuc a și simulat un leșin la intrarea în CNA. În același timp, patronul PD a anunțat că divorțează. Din obișnuință, Sanda Filat a solicitat partajarea averii cu Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procurorul Adriana Bețișor se ține de cuvânt. Aceasta nu se oprește din investigația furtului miliardului și face o următoare victimă: Vlad Plahotniuc. Procuroarea nu s-a uitat că este vorba chiar de coordonatorul Moldovei. L-a dus la audieri la CNA. Curajoasa procuroare speră să-l bage la închisoare și pe Plahotniuc,...

Comentează