Republica Moldova se poate mândri cu un premier într-o țară din Uniunea Europeană. În căutare de prim-miniștri, România l-a selectat pe Vlad Plahotniuc să fie șeful Guvernului. Conducerea României a decis că oligarhul de la Chișinău s-ar descurca de minune în calitatea sa de premier al României.

”Nu mai știm cum îl cheamă în România pe domnul Vlad, Plaha, Ulinici, dar nu prea contează. Importantă este experiența sa. După ce am auzit că știe să fure bine, fără să fie arestat de procurorii CNA, ne-am gândit că e numai bun pentru România. Aici nu poți să te atingi de o floare că sare de după colț un procuror DNA și îți pune cătușele. Vrem și noi un politician atât de priceput la furt ca Plahotniuc, că la noi ne-au arestat pe toți care furăm”, a declarat Leev You Drackness.

Vlad Plahotniuc a anunțat deja că va fi extrem de fericit să conducă România, mai ales că din Moldova nu a mai rămas mult de furat.

Plaha a anunțat deja care vor fi miniștrii în cabinetul său. La ministerul Agriculturii, Marina Rădvan, mănâncă foarte mult. La Sănătate, Alina Zotea, să-și trateze genunchii. La Educație, Costea Țuțu, să aibă timp de trenirovkă și abed. La Finanțe, Costea Barsetka, în barsetka lui încap foarte multe miliarde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova se poate mândri cu un premier într-o țară din Uniunea Europeană. În căutare de prim-miniștri, România l-a selectat pe Vlad Plahotniuc să fie șeful Guvernului. Conducerea României a decis că oligarhul de la Chișinău s-ar descurca de minune în calitatea sa de premier al României. ”Nu mai știm...

Comentează