Oligarhul suprem al Republicii Moldova este foarte supărat după ce a fost păcălit la cumpărături. Coordonatorul susține că a ieșit în Piața Centrală din Parlament să cumpere niște deputați proaspeți. I-a luat, dar când a ajuns acasă și-a dat seama că a fost păcălit.

”Și eu eram așa de bucuros că i-am găsit la reducere. Fără să mă gândesc am cumpărat deputații și ei nu aveau ouă. Din păcate cel care mi i-a vândut a plecat deja în Rusia cu care nu avem acord de extrădare. Ce să mă fac acum? Trebuie să folosesc la treburi de bărbați deputați fără ouă. Eu nu înțeleg cum de f..t ei Moldova toată dacă nu au ouă”, a declarat plin de nervi Vlad Plahotniuc.

Oligarhul este pregătit să dea Parlamentul în judecată la Protecția Consumatorului. CNA s-a autosesizat și a început să numere ouăle deputaților care stau în închisoare.

Parlamentul a anunțat deja că a pus la intrarea în clădirea Parlamentului un ou iscateli. Așa că deputații fără ouă nu vor putea intra în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Plahotniuc-Parlament-Piata-Centrala-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Plahotniuc-Parlament-Piata-Centrala-1-300x300.jpgadminSocial
Oligarhul suprem al Republicii Moldova este foarte supărat după ce a fost păcălit la cumpărături. Coordonatorul susține că a ieșit în Piața Centrală din Parlament să cumpere niște deputați proaspeți. I-a luat, dar când a ajuns acasă și-a dat seama că a fost păcălit. ”Și eu eram așa de bucuros...

Comentează