Vlad Plahotniuc batut copy

Vânzoleală mare în această dimineață la CNA. Ultimul oligarh al Moldovei a fost chemat de procurori pentru a da explicații despre cum a reușit să cumpere Partidul Democrat. Procurorii îl suspectează pe patronul PD că banii i-a făcut pe căi necinstite.

”Am rămas șocat să văd că mă cheamă pentru o achiziție făcută acum mulți ani. Eu nu mai țin minte de unde am găsit banii. Dar cred că pot demonstra prin acte că am întreprins niște acțiuni legale de raider și luasem câteva bănci în proprietate. Oricum, Diacov îmi făcuse atunci o reducere de Crăciun, așa că mi s-a părut o ofertă bună și am luat Partidul foarte ieftin. Un singur deputat mă costa 10 mii de euro. Acum dau atâta pentru un blogger, s-au scumpit foarte tare oamenii în Moldova”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Vlad Plahotniuc a venit la CNA fiind însoțit de avocatul său, Valerian Mânzat. Potrivit acestuia din urmă, clientul său nu poate fi chemat la CNA atâta timp cât CNA-ul este proprietatea sa privată. Procurorii care au greșit și l-au chemat pe patronul PD la audieri vor fi sancționați aspru: vor spola podeaua toaletei din Drive o săptămână.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vânzoleală mare în această dimineață la CNA. Ultimul oligarh al Moldovei a fost chemat de procurori pentru a da explicații despre cum a reușit să cumpere Partidul Democrat. Procurorii îl suspectează pe patronul PD că banii i-a făcut pe căi necinstite. ”Am rămas șocat să văd că mă cheamă pentru...

Comentează