Decizie istorică după arestarea lui Chirtoacă. Vlad Plahotniuc a luat hotărârea de a muta capitala țării la Șorhei. Coordonatorul Moldovei susține că vrea ca capitala să aibă primar și să nu se facă de rușine în fața partenerilor străini. În plus, pe Șor nu o să-l aresteze nimeni, dă asigurări oligarhul.

”Este singurul oraș unde mai există primar. Șorheiul acum a devenit centrul Moldovei. Acolo o să mutăm tot. Guvernul, președinția, președintele cu tot cu 30 de mii de sirieni ai lui. Nahuia nouă să stăm în Chișinău fără primar. O să vină la mine toți partenerii străini, o să mă întrebe, dar unde-i primarul? Eu ce să le spun? Că l-am arestat eu? Nu-mi convine. Așa, la Șorhei este foarte bine. Pe Șor nu o să-l arestez în veci, că am nevoie să mai pârască pe unul, pe altul. În plus, la Șorhei există codri, iar mie îmi place să fur ca în codru”, susține Vlad Plahotniuc, coordonatorul Moldovei.

Evident că capitala nu putea fi mutată la Bălți, pentru că primarul de acolo este fugit din țară pentru totdeauna, iar Cahulul ar putea fi confundat de străini cu Cabulul.

Igor Dodon se opune însă. Acesta a avut o altă propunere. Nu vrea să mute capitala la Sadova, nu. A anunțat că cel mai bine ar fi să mute capitala Moldovei la Tiraspol, în condițiile în care transnistrenii l-au votat pe el președinte. De altfel, Moldova a devenit o Transnistrie mai mare, deci nimeni nu o să se supere dacă Tiraspolul va deveni noua capitală a Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-300x300.jpgadminPolitic
Decizie istorică după arestarea lui Chirtoacă. Vlad Plahotniuc a luat hotărârea de a muta capitala țării la Șorhei. Coordonatorul Moldovei susține că vrea ca capitala să aibă primar și să nu se facă de rușine în fața partenerilor străini. În plus, pe Șor nu o să-l aresteze nimeni, dă...

Comentează