Moldova este prima țară din Europa care nu va mai avea bani normali, ci virtuali. Și asta pentru că țara noastră va trece de la lei la bitcoini pe 31 februarie. Decizia a fost luată chiar de către dictatorul Vlad Plahotniuc care crede că astfel viața moldovenilor și a sa va fi mai simplă.

”Eu, vreau să vă zic, mă gândesc la moldoveni zi și noapte. Cum să le fac viața mai ușoară. Mi-am dat seama că ei au o problemă cu banii. Este foarte greu să duci mulți bani, să-i cari cu tine pe la magazin, peste tot. Eu îl am pe Costea Barsetka care îmi cară miliardul, dar bătrânii nu au un sclav să le ducă banii și le este greu. Dacă ar fi bitcoini, le-ar fi mai simplu să-i care, că sunt ușori, virtuali, ca aerul. În plus, un miliard de bitcoini sunt mai ușor de furat. Și acum mă doare spatele de la cărat miliardul în camioane”, a declarat coordonatorul întregii Moldove, Vlad Plahotniuc.

Pentru că moldovenii nu știu să folosească bitcoinii, Plahotniuc a promis că o să le țină chiar el valuta virtuală pe calculatorul lui, în fișierul miliard, alături de fișierul video cu politicieni.

Cei care doresc totuși să aibă bitcoinii la ei, își pot implanta un cip în frunte, iar cipul va conține informații despre bitcoinii pe care îi are.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Dodon-Bitcoin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Dodon-Bitcoin-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldova este prima țară din Europa care nu va mai avea bani normali, ci virtuali. Și asta pentru că țara noastră va trece de la lei la bitcoini pe 31 februarie. Decizia a fost luată chiar de către dictatorul Vlad Plahotniuc care crede că astfel viața moldovenilor și a...

Comentează