După ce Andrei Năstase a dat startul alegerilor, Vlad Plahotniuc a reacționat imediat. Coordonatorul Moldovei a anunțat că a decis când va organiza alegerile din capitala Moldovei. Se va întâmpla de Paște când chișinăuienii vor merge la biserică și la alegerile locale.

”M-am gândit foarte bine. Alegerile le facem la Paștele Cailor. Igor Dodon mă ruga să le pun la Paștele Blajinilor, că el o să se ducă cu agitația electorală prin cimitire, pe la alegătorii lui morți, dar eu am stat și m-am gândit bine, nahrena mie toată figneaua asta? Dacă eu am primar, pe Silvica Bradu, de ce să nu organizez alegeri la Paștele Cailor?”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Din primele informații. Paștele Cailor pică de fiecare dată pe 31 aprilie. Așadar, când o să fie 31 aprilie, atunci o să facă Vlad Plahotniuc alegeri locale în Chișinău. Campania electorală a pornit deja, succes la alegeri!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Zombie-Morti-Cimitire-Plaha-la-vot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Zombie-Morti-Cimitire-Plaha-la-vot-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce Andrei Năstase a dat startul alegerilor, Vlad Plahotniuc a reacționat imediat. Coordonatorul Moldovei a anunțat că a decis când va organiza alegerile din capitala Moldovei. Se va întâmpla de Paște când chișinăuienii vor merge la biserică și la alegerile locale. ”M-am gândit foarte bine. Alegerile le facem la...

Comentează