Noaptea trecută a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să cucerească până și Hollywood-ul. Cetatea filmului este la picioarele lui după ce a reușit să facă lumea întreagă să râdă cu producția cinematografică ”Furtul mileniului”.

”Îl cunoaștem pe Vlad Plahotniuc ca pe un mare producător de filme porno. Are o colecție impresionantă de astfel de filme. Nu-l credeam în stare să regizeze și filme de comedie neagră. Adevărul este că ne-am înfricoșat foarte tare când am văzut cum fuge lumea din Moldova. Ne-a înfricoșat sărăcia de acolo. Oricine vede filmul ”Furtul mileniului” râde, dar nu doarme două săptămâni după asta”, a declarat Leonea DiCapră pentru redactorii moldovesti.info.

Criticii de film au rămas șocați de cinismul filmului. Ei spun că este mai haios decât ”Operația Î i drughie pricliucenie Plahotniuca”. Una din scene i-a marcat profund. Este vorba de momentul în care moldovenii au aflat că s-a furat miliardul, dar nimeni nu a făcut nimic. Toată lumea s-a mulțumit să facă glume pe Facebook.

Filmul a fost realizat de casa de filme p0rn0 Publika WC. Vlad Plahotniuc joacă rolul principal, el regizează, tot el a scris și scenariul. Comedia neagră se mai numește și ”Furtul miliardului”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Vlad-Plahotniuc-Oscar.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Vlad-Plahotniuc-Oscar-300x300.jpgadminInternațional
Noaptea trecută a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să cucerească până și Hollywood-ul. Cetatea filmului este la picioarele lui după ce a reușit să facă lumea întreagă să râdă cu producția cinematografică ”Furtul mileniului”. ”Îl cunoaștem pe Vlad Plahotniuc ca...

Comentează