Vlad Plahotniuc la inchisoare copy

Vlad Plahotniuc, cel mai cunoscut oligarh din Moldova, a avut o noaptea grea. Acesta i-a mărturisit psihiatrului lui Mihai Ghimpu că a avut un coșmar foarte urât. Se făcea că se juca cu un Bețishor. De fapt, nu se juca, ci încerca să scrie ceva pe peretele unei închisori. Vlad Plahotniuc susține că în timp ce era în închisoare era filat de cineva, chiar filmat cu o cameră de supraveghere. În timp ce era Filat, cineva îi striga una și aceeași frază: ”ai să ajungi coleg cu mine, ai să ajungi coleg cu mine!”

Pentru că Bețishorul nu scria nimic pe perete, l-a aruncat. Numai că l-a prins în colți un Shoricel. Spre surprinderea sa, Shoricelul a început să strige: ”Freelushor, Freelushor”. S-a întors cu spatele la Shoricel, dar din tavanul închisorii au început să curgă bani, mulți, mulți bani. Atât de mulți că s-a inundat celula și nu mai putea respira. În acest moment a strigat ”CeNA-ș da să scap din închisoare” și s-a trezit din somn.

Psihiatrul lui Mihai Ghimpu i-a sugerat lui Vlad Plahotniuc să-și ia câteva zile de odihnă, că atacurile raider și căratul banilor din bănci ar putea să obosească pe oricine, chiar și pe un coordonator al Moldovei. Vlad Plahotniuc a promis că o să fie mai atent la sănătatea sa și a anunțat că va pleca pentru o săptămână din Moldova, spre bucuria băncilor, care pot sta în acest timp și cu ușile deschise, că nu va intra nimeni să le ia banii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc, cel mai cunoscut oligarh din Moldova, a avut o noaptea grea. Acesta i-a mărturisit psihiatrului lui Mihai Ghimpu că a avut un coșmar foarte urât. Se făcea că se juca cu un Bețishor. De fapt, nu se juca, ci încerca să scrie ceva pe peretele unei închisori....

Comentează