image

Patriot cum îl știm, Vlad Plahotniuc a arborat un drapel în cadrul campaniei televiziunii sale – Publika TV. Din păcate, evenimentul nu a trecut fără incidente. După arborare, în loc să anunțe tema campaniei ”Eu sunt Moldova”, Vlad Plahotniuc a spus mândru: ”Moldova este a mea!”

De principiu, acest lucru nu este departe de adevăr, și-au spus jurnaliștii care îl filmau în acest moment, așa că nimeni nu au sărit să-l corecteze. De altfel, discursul coordonatorului Moldovei a fost extrem de motivațional.

”Moldova este a mea. Nu o dau la nimenea. Fac ce vreau cu ea. Moldova nu este a urmașilor urmașilor voștri, ci a mea. Statul sunt eu, iar după mine și potopul. Cum a spus marele gânditor moldovean, Liuda Ghimpu, bonjour maman. Închei acest discurs spunând că nasc și la Moldova oameni. Iar eu sunt un exemplu. Să nu vă atingeți de Moldova mea, că naiba vă ia”, a declarat în discursul motivațional și emoțional Vlad Plahotniuc.

Din păcate evenimentul a fost un fiasco total, drapelul arborat pe hotelul Nobil a coborât singur în doliu și nu a putut fi îndreptat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1471813951940.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1471813951940-300x300.jpgadminPolitica
Patriot cum îl știm, Vlad Plahotniuc a arborat un drapel în cadrul campaniei televiziunii sale - Publika TV. Din păcate, evenimentul nu a trecut fără incidente. După arborare, în loc să anunțe tema campaniei ”Eu sunt Moldova”, Vlad Plahotniuc a spus mândru: ”Moldova este a mea!” De principiu, acest...

Comentează