Vlad Plahotniuc Coroana copy

Republica Moldova va avea în sfârșit un rege. Acesta se va numi Plaha Întâi și este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc. Plaha Întâi a anunțat deja pe toată lumea că el este regele Moldovei și că oricine se va împotrivi va ajunge la închisoare sau va fi demis.

”Prima măsură pe care o iau ca rege este să permit tuturor tinerilor să intre degeaba în discoteci. Nu se poate ca tinerii să vrea să se distreze și să nu poată. Regula mea de bază este, cu cât mai multe selfiuri în toaletele discotecilor, cu atât mai puține tensiuni politice și proteste stradale. Eu vreau să o domnie liniștită, fără probleme. Sunt un rege extrem de democratic”, a declarat Vlad Plahotniuc, de fapt, Plaha Întâi.

Măria sa, regele Plaha Întâi, a anunțat că toți bufonii săi, fie că au bloguri, fie că sunt anal-iști pe la televiziuni, vor primi câte o mașină și un apartament pentru serviciile aduse coroanei moldovenești. Măria sa, Plaha Întâi a anunțat că își alege ca palat de reședință toată clădirea președenției, unde pot veni toți doritorii să-i pupe fundul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Coroana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Coroana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Republica Moldova va avea în sfârșit un rege. Acesta se va numi Plaha Întâi și este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc. Plaha Întâi a anunțat deja pe toată lumea că el este regele Moldovei și că oricine se va împotrivi va ajunge la închisoare sau va fi demis. ”Prima măsură...

Comentează