Botez Ilan Shor Filat si Plahotniuc copy

Judecătoria Sectorului Centru a emis o ordonanță prin care îl grațiază pe deputatul și ex-liderul PLDM pentru două zile pentru a participa la botezul lui Miron Șor, fiul primarului de Orhei, Ilan Șor. Acest lucru a fost posibil datorită cererii pe care Ilan Șor a depus-o la judecătorie, cerere în care și-a retras mărturia pentru două zile în cazul miliardului furat.

”Am trecut prin atâtea împreună, și aș vrea să fie alături de mine într-o zi atât de importantă pentru mine. De asemenea acesta e un cadoul pentru tot Orhei”, își motivează decizia Ilan Șor.

De asemenea, în semn de respect, Ilan Șor a declarat că numele complet al fiului său va fi: Miron Vlad Șor.
Vlad Filat nu a fost surprins de veste, spunând că acesta e un lucru sigur care trebuia să se întâmple și că în calitate de cadou la botez își va aduce cartea de memorii despre peripețiile împreună cu prietenul său Ilan.

Opoziția a criticat dur această decizie amenințând că vor trimite poliția pentru al re-aresta pe Vlad Filat în microbuzul Chișinău-Orhei, și că în caz de necesitate vor amenaja Orășelul Atmasferei în centrul Orheiului. Celălalt Vlad, coordonatorul, nu a comentat această decizie. Nici trustul său media.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Botez-Ilan-Shor-Filat-si-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Botez-Ilan-Shor-Filat-si-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminMonden
Judecătoria Sectorului Centru a emis o ordonanță prin care îl grațiază pe deputatul și ex-liderul PLDM pentru două zile pentru a participa la botezul lui Miron Șor, fiul primarului de Orhei, Ilan Șor. Acest lucru a fost posibil datorită cererii pe care Ilan Șor a depus-o la judecătorie, cerere...

Comentează