Filat in celula cu un negru copy

Vești bune vin din închisoarea unde își ispășește pedeapsa Vlad Filat, devenit celebru în întreaga lume după ce a cucerit mai multe fete tinere din Chișinău cu banii săi. Fostul premier, în prezent doar miliardar, va fi eliberat din penitenciar pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

”Războiul dintre mine și domnul Filat s-a încheiat. Avem deja premier, o să avem și un președinte. Nu vă zic încă care o să ne fie președintele. Sper să fie o surpriză plăcută pentru toată lumea. Deci, l-am iertat, nu mai are rost să stea în închisoare. Are multe amante și soții de felicitat. Ca să demonstrez cât de buni prieteni suntem, o să vă spun doar că Filea, așa îl alint eu, va adera la Partidul Democrat când iese din închisoare”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Din informațiile transmise redacției noastre. Filat le pregătește o surpriză amantelor sale, dar și soțiilor, inclusiv Angelei Gonța. Acesta va ieși din închisoare și le va dărui ca cadou câte un Porsche cu portbagajele pline de pachete de țigări de lux.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Filat-in-celula-cu-un-negru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Filat-in-celula-cu-un-negru-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești bune vin din închisoarea unde își ispășește pedeapsa Vlad Filat, devenit celebru în întreaga lume după ce a cucerit mai multe fete tinere din Chișinău cu banii săi. Fostul premier, în prezent doar miliardar, va fi eliberat din penitenciar pe 14 februarie, de Valentine's Day. ”Războiul dintre mine și domnul Filat...

Comentează