Cel mai mare producător de țigări din Moldova sparge piața cu un produs nou și inovator. Tutun CTC va produce din acest an celebrele țigări din cânepă. Produsul este pentru amatorii de tutungerie euforică. Tutun CTC vrea să exporte țigările și în Uniunea Europeană cu ajutorul deltaplanelor, în gențile călătorilor din autobuze sau ascunse în rezervoarele mașinilor.

”Produsul nostru este unic pe piață. Și nu doar în Moldova, ci chiar în Uniunea Europeană. Ajutăm și producătorul național de cânepă, pentru că vom folosi doar marfă proaspătă de pe câmpurile Moldovei. Deja am încheiat un contract de colaborare cu vama Moldovenească. Vom trece 20 de tiruri de țigări cel mai probabil într-o singură noapte. Trebuie să convingem cu 500 de mii de euro și pe colegii noștri din România să lase TIR-urile să treacă în Uniunea Europeană”, a declarat patronul Tutun CTC, Vlad Filat.

Potrivit lui Vlad Filat țigările vor fi apreciate în special de români, mari consumatori de produse din cânepă. Acesta a studiat piața când era student ”la România” și crede că afacerea îl va face multimiliardar.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Tigari-Marihuana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Tigari-Marihuana-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Cel mai mare producător de țigări din Moldova sparge piața cu un produs nou și inovator. Tutun CTC va produce din acest an celebrele țigări din cânepă. Produsul este pentru amatorii de tutungerie euforică. Tutun CTC vrea să exporte țigările și în Uniunea Europeană cu ajutorul deltaplanelor, în gențile...

Comentează