Poza în care Vlad Filat apare alături de copiii săi a fost scoasă de pe Facebook. Motivul – a atras numai critici din partea alegătorilor. În poză a fost suprins, din întâmplare, un milion de euro.

”Nu am fost atenți. Trebuia să facem poza repede, că eram cu copil mic și am uitat într-un colț de cameră un milion de euro. Din păcate, nu-mi încap banii în seif. Dar vă asigur, nu sunt milioanele din Banca de Economii”, se apără Vlad Filat.

Utilizatorii de pe Facebook mai spun că politicianul nu ar trebui să afișeze luxul în care locuiește.

”Ce lux? Noptierele sărăcăcioase din diamante sângerii, mese amărâte din os de fildeș, canapelele din piele de urs alb? Aista nu-i lux. Toate sunt din sezonul trecut, anul acesta încă nu mi-am schimbat mobila. Și când te gândești că eu schimbam totul o dată pe lună…”, spune Filat.

Deși se consideră nedreptățit, politicianul a retras poza ca să nu-i supere pe fani, iar fotografia de Paștele Blajinilor va fi făcută într-o cocioabă părăsita, făra apă caldă, veceu, curent electric și alte utilități. Așa cum trăiește 90% din populație.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vlad-Filat-si-copiii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vlad-Filat-si-copiii-copy-150x150.jpgadminSocial
Poza în care Vlad Filat apare alături de copiii săi a fost scoasă de pe Facebook. Motivul - a atras numai critici din partea alegătorilor. În poză a fost suprins, din întâmplare, un milion de euro. ”Nu am fost atenți. Trebuia să facem poza repede, că eram cu copil mic și...

Comentează