Vlad Filat a decis să ia calea preoției. Acesta a recunoscut recent că va deveni preot și se hirotonisește. De altfel, în ultima poză în Ierusalim, Filat apare deja cu barbă și o căciulă de preot în cap.

”Vă rog să mă numiți preotul Vlad sau, mai simplu, părinte. Pe Angela Gonța să o numiți matușka. Îmi place la preoți că află atâtea secrete de la spovedanie, vorbesc într-una și nu plătesc niciun impozit. De altfel, am discutat cu managerul Mitropoliei Moldovei și fabrica mea de țigări va fi trecută pe numele SRL Biserica Ortodoxă, așa că nu o să am probleme cu taxele la stat. Oricum nu plăteam nimic”, a declarat preotul Vlad Filat într-o rugăciune de presă.

Managerul SRL Biserica Ortodoxă, mitropolitul Vladimir a îmbrățișat cu ardoare ideea. ”Teosca meu este un băiat extrem de darnic. Mi-a cumpărat un Mercedes, mi-a plătit drumul până la Ierusalim, mi-a dăruit un milion de euro de ziua mea de naștere. Cum să nu-l accept în preoție? De oameni darnici avem nevoie. Că preoții sunt cam zgârciți”, a declarat managerul Vladimir.

Părintele Vlad Filat a primit deja o biserică în centrul Chișinăului. Preotul din această biserică a fost forțat să plece prin metoda raider. Adică toate afacerile sale au fost puse sub sechestru și nu a avut de ales.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vlad-Filat-Preot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vlad-Filat-Preot-copy-150x150.jpgadminPolitic
Vlad Filat a decis să ia calea preoției. Acesta a recunoscut recent că va deveni preot și se hirotonisește. De altfel, în ultima poză în Ierusalim, Filat apare deja cu barbă și o căciulă de preot în cap. ”Vă rog să mă numiți preotul Vlad sau, mai simplu, părinte. Pe Angela Gonța să o...

Comentează