Panica moldovenilor care au dat buzna în magazine a fost trucată, susține Vlad Filat. Potrivit politicianului, nimic din cele relatate pe rețelele de socializare, pe la televiziuni sau pe site-uri nu este adevărat.

”Am experți care vă pot arăta că a fost folosit la greu photoshopul. Nimic din ce ați văzut în presă ori pe facebook nu e adevarat. Angela a trecut aseară să cumpere caviar, somon si prosciutto. Bătea vântul pe la aceste raioane. Apoi soția mea a tras o fugă și pe la magazinul ei preferat Louis Vuitton. Și ce credeți? Nici acolo nu era înghesuială, doar câteva doamne își vedeau liniștite de cumpărături! Cine face asemenea mârșăvenii joacă necinstit! Să vă fie rușine, mincinoșilor”, a scris Vlad Filat supărat pe facebook.

Solicitat de moldovesti.info, Vlad Filat a ținut să-i liniștească pe moldoveni: ”Dragi concetățeni, stați liniștiți, că nu are unde să se ducă leul. Mă ocup personal de rezervele țării. Ca să nu se întâmple nimic cu ele, le voi transfera în conturile mele din Elveția.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Filat-cu-aur-pe-el.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Filat-cu-aur-pe-el-150x150.jpgadminPolitic
Panica moldovenilor care au dat buzna în magazine a fost trucată, susține Vlad Filat. Potrivit politicianului, nimic din cele relatate pe rețelele de socializare, pe la televiziuni sau pe site-uri nu este adevărat. ”Am experți care vă pot arăta că a fost folosit la greu photoshopul. Nimic din ce ați văzut în...

Comentează