Vlad Filat, soțul Angelei Gonța, a primit o veste cruntă de la medici. Suferă de o boală extrem de periculoasă. ”Zilele trecute uitasem, de exemplu, că am o soție nouă. M-am dus acasă la prima soție, m-am descălțat, mi-am scos ciorapii, i-am mirosit. Puțeau și i-am dus la spălat. M-am dus apoi în bucătărie, unde am așteptat să vină Sanda să-mi dea mâncare. Am așteptat vreo zece minute, cred. Până am auzit ceva din dormitor. Am dat buzna acolo și am văzut-o pe Sanda dezbrăcată, în pat, cu un coleg de partid. Nu vă zic cine era… Ideea este că l-am bătut degeaba pe coleg. Sanda nu mai este de mult soția mea, iar eu am uitat asta. Îmi cer scuze pe această cale”, a scris pe blog Vlad Filat.

Solicitat de redactorii moldovesti.info, Ioan Poalălungă, șeful Direcției Boli Mintale de la Centrul Mamei și Copilului Înfiat a confirmat că l-a consultat pe Vlad Filat. Diagnosticul: amnezie cronică degenerativă. Cu alte cuvinte, uită diferite lucruri. De curând, de exemplu, a uitat că era dușmanul de moarte al comuniștilor și că a promis în campania electorală: Moldova fără comuniști. Acum se afișează mai tot timpul cu Vladimir Voronin. De curând au fost și la saună împreună.

”Boala este grea. Uita că nu mai era premierul Republicii Moldova. Tot timpul venea la evenimentele la care eram prezent, se băga în față, lua cuvântul, tăia panglici, se saluta cu șefi de stat. Nu i-am zis niciodată nimic, ca să nu-i agravez starea de amnezie”, a declarat și colegul său de partid, Iurie Leancă. Medicii susțin că toți politicienii care suferă de amnezie cronică degenerativă mor foarte repede. De regulă în 4 ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Sauna-Voronin-si-Filat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Sauna-Voronin-si-Filat-150x150.jpgadminPolitic
Vlad Filat, soțul Angelei Gonța, a primit o veste cruntă de la medici. Suferă de o boală extrem de periculoasă. ”Zilele trecute uitasem, de exemplu, că am o soție nouă. M-am dus acasă la prima soție, m-am descălțat, mi-am scos ciorapii, i-am mirosit. Puțeau și i-am dus la spălat. M-am...

Comentează